EINDELIJK: binnenkort naar Ziggy!!!!!
Door: Marina & Rob
Blijf op de hoogte en volg Ziggy
27 Oktober 2009 | Haïti, Port-au-Prince
het paspoort wordt geprint, we kunnen dit jaar nog naar Ziggy!
Na zo lang gewacht te hebben kwam het bericht dat het paspoort geprint gaat worden toch nog onverwacht.
We lazen het ongelofelijke nieuws zelf al op de site van het weeshuis, maar omdat onze adoptiestichting ons nog niet bericht had, zaten we vol ongeloof!
Maar het bleek toch echt waar te zijn: het paspoort is over enkele weekjes klaar en dan kan ook het visum gemaakt worden om onze kleine Haitiaan de Nederlandse grens over te krijgen!
In het totaal staan hier zo'n 5-6 weken voor en dat betekent dat we net voor kerst in Haiti moeten kunnen zijn.
Zijn slaapkamer staat (typisch ons)nog helemaal in de steigers dus de komende 6 weken wordt het nog behoorlijk aanpoten. Ook zullen we deze weken volop nodig hebben om e.e.a. voor de reis en Ziggy te regelen en om de zaken thuis en in de winkel 'af' te hebben.
Maar dat gaat goedkomen, helpende handen hebben zich al volop aangeboden!
Toch trekken we komende zaterdag graag extra tijd uit om Georgens te verwelkomen in Dusseldorf en dan kunnen we het aankomstcomite het 'welkom'-spandoek overdragen voor de volgende intocht:
....en die is voor onze Zigmans!;-) ;-) ;-)
Champagne!
Marina en Rob
27 Oktober 2009 - 20:15
Fam Kleuskens:
heej . gefeliciteerd met dit geweldige nieuws !!!
groet
Sjaak , Jacqueline , Jin Yun en Dian
27 Oktober 2009 - 20:15
Anita Geuze:
Rob en MArina
suuuuuuuuper!!Heerlijk,eindelijk komt kleine Ziggy naar huis!!!!Wat wordt de familie toch mooi met al die Haitiaantjes!!!Dat kamertje zou ik me niet druk om maken....een bedje is het belangrijkste en ziggy natuurlijk!!
Hup op naar Haiti!!!
Gr rinus,anita mathijs,meike,judith en peterson Geuze -
27 Oktober 2009 - 20:20
Marianne (Bertho):
gefeliciteerd! Het is bijna zover! Ik hoop echt dat jullie eind december kunnen reizen, heb gehoord dat dit wel moeilijk gaat worden ivm de verkiezingen daar.... -
27 Oktober 2009 - 20:49
Marcel, Tiny, Jopie:
JIPPIE, Ziggy komt naar Nederland!!!!!!!
Een mooier kerstkadootje is er niet.
Geniet van dit prachtige nieuws, 2009 word nu nog wel een heel speciaal jaar. Liefs van de loo xx -
27 Oktober 2009 - 21:00
MC2 En DJ G:
Hey Keppel!!
Kijk dat is weer goed geregeld ;-) Eindelijk hebben ze de vaart er nu in Haitie in! Geweldig nieuws Dat Ziggy eindelijk ook naar huis kan! We gaan helpen z'n koffer te pakken! Als jullie dan even dat kamertje afmaken dan brengen wij hem alvast in gereedheid en oefenen we het Pannings "plat".
Super geweldig nieuws en wij weten als geen ander hoe jullie nu staan te stuiteren! Lieve dikke knuffel uit Haitie van ons drietjes!!
Maurice, Mireille en Georgens.
27 Oktober 2009 - 21:45
Lisette Van Zomeren:
Proost Rob en Marina,
eindelijk gaat jullie prachtige Ziggy thuis komen. Heel veel succes met nu de allerlaatste loodjes en voorbereidingen. Misschien vieren jullie kerst wel in Haïti of zitten jullie gezellig samen met z'n drietjes thuis onder de kerstboom.
Geniet ervan
groetjes Kees, Lisette, Claude & Claudel -
27 Oktober 2009 - 22:11
Roger En Monique:
Hey Keppel,
Wat een FANTASTISCH nieuws bereikt ons in Susteren!!!! Ziggy is coming, SUPER!!! :) :) :)December wordt voor jullie een dik en dubbele feestmaand, die jullie nooit meer zullen vergeten. Het is jullie van harte gegund.
Nu kunnen jullie de weekjes gaan aftellen. Bij MC2 en DJ G waren het er volgens mij maar 4. Dus 'geaf gaas mit die kamer!!! ;)
28 Oktober 2009 - 06:08
Ruben's Posse:
YEEEEEHAAAAHH, zaterdag komt mijn mattie Georgens en nu komt ook nog mijn mattie Ziggy. Kunnen we eindelijk eens vakkundig metz'n 3en aan de slag: KUNNEN WIJ DAT SLOPEN? NOU EN OF!!
Mazzel, Ruben -
28 Oktober 2009 - 07:21
Jeanne,Ron En Dilini:
Hieperdepiep hoera!!!!
Wat een geweldig nieuws. Jullie houden je echt aan de afspraak om de maand komt er weer een kindje thuis. Wat als een geintje gezegd werd is nu ozo gelukkig de waarheid geworden. Super!!! Tot zaterdag in Düsseldorf!!
liefs de Siesterwieten -
28 Oktober 2009 - 09:42
Marga Theo Mergeline:
Jaaaaaaaaaaaa Ziggy komt ook bijna naar huis. Van Harte gefeliciteerd met dit geweldig mooie nieuws. Heerlijk kunnen jullie fijn samen de kerst vieren. Veel succes en plezier met de allerlaatste voorbereidingen.
Liefs Marga, Theo en Mergeline -
28 Oktober 2009 - 10:41
Carmen & Ed:
Hoi Lieve Rob & Marina
Proficiat! Wat een geweldig nieuws.
Veel succes met de voorbereidingen om naar Haïti af te reizen. Zet Rob maar snel aan het klussen zodat Ziggy zijn kamertje afkomt.
Groetjes uit Malawi -
28 Oktober 2009 - 11:09
P, P En Djoun:
Wat een heerlijk bericht. Voor de kerst komt het mannetje zeker thuis. Kunnen we op het vliegveld een eretribune regelen? Of vaste plekken reserveren. Wat is dit geweldig om te doen. Heel veel klusplezier nog en tot zaterdag.
Patries, Paul en Djounica -
28 Oktober 2009 - 16:28
José En Gé Tegelen.:
Geen zwangerschap duurt zo lang. Wat waren jullie lang in verwachting! Hartelijk gefeliciteerd, jullie en Ziggy. Sluit hem in jullie armen en verwen hem. Oma's en opa's veel geluk met de kleine wereldburger en geniet er van. Liefs uit Tegelen. -
28 Oktober 2009 - 18:43
Qrien En Nel:
Fantastich,wat een kerst wordt dit jaar voor jullie.
Nu nog snel z'n kamertje in orde maken dan kunnen jullie hem eindelijk in de armen sluiten en oliebollen eten.
Sterkte met de laatste loodjes.
Groetjes Qrien en Nel -
29 Oktober 2009 - 14:35
Sandra, Wim & Kids:
En dan bestaan er toch nog mensen die beweren dat Sinterklaas niet bestaat. Helaas dit jaar wat later. Een omweg via Haiti duurt nu eenmaal wat langer.
Rob & Marina gefeliciteerd. Groetjes
Sandra,Wim,Devi,Imke& Puck -
30 Oktober 2009 - 17:31
JAn Vivianne En Kyra:
Hey Keppel
Wat is dit nu weer voor geweldig nieuws.
Zijn we door vakantie een week van internet verstoken en plaatsen jullie zo'n belangrijk nieuws.
PROFICIAT.
Lever dat spandoek maar in zaterdag want we gaan het vanaf nu elke maand uitrollen op Dusseldorf en jullie zijn de volgende.
Groetjes Jan Vivianne en Kyra Lemmens -
30 Oktober 2009 - 20:31
Leon Koster:
Geweldig nieuws!
F*ck Vento, op naar de Kerst!
Leon en Fam. -
30 Oktober 2009 - 21:17
Dorine Keijzer:
Heh marina en Rob
Ook jullie uit de MOI. Wat een goed nieuws. Komen net terug van een korte vakantie en lezen jullie weblog. Wij kregen het bericht dat het paspoort van Joselore klaar is dus de spanning stijgt te top hier. Ook hier niets klaar. Hellup!!!!
Dus hou er maar rekening me dat dat paspoort er volgende week is en dat jullie ook nog in december kunnen afreizen!
Tegelijk? Je weet het maar niet. Sterkte met de voorbereidingen!
Dorine, Jan, Nicolien en Joselore (nog heel even in Haiti) -
31 Oktober 2009 - 08:23
Peut En Maud:
Super!! Wat een goed nieuws. Wordt een fijne kerst voor jullie....
groetjes Peut en Maud -
31 Oktober 2009 - 12:39
Danny En Mariëlle:
Wauw, wat een geweldig nieuws! Hoera!!! Gefeliciteerd!
Veel succes en plezier met alles regelen en het ophalen van jullie geweldige mannetje! Het werd tijd! -
03 November 2009 - 18:25
Jacorina (Happy Baby:
Wat een super nieuws, geweldig dat jullie binnen een paar weken, jullie kleine man in de armen mogen sluiten. Wij gaan er voor zorgen dat jullie in het tehuis leuke spulletjes van Tiny Love kunnen uitdelen en veel gezichtjes blij mogen maken. Groetjes en geniet van de aankomende tijd. -
03 November 2009 - 19:30
Fam. Bouten:
Heey geweldig zeg !!
Eindelijk eindelijk mogen jullie naar jullie manneke toe.
Wat een droomachtige afsluiting van 2009 zal dit worden voor jullie.
Groetjes Angelique, Marcel en unne dieke knoevel van Kim veur Ziggy !! -
09 November 2009 - 14:46
Sandra:
Eindelijk!
Super zeg. Geniet van deze laatste voorbereidingsweken.
Gr. Sandra, Peter en Kids -
19 November 2009 - 21:03
Nicolet:
Oeeeeeeee, wat zie ik nu, ook onze kerel op jullie weblog....
Nog even volhouden maar het word 2010 in met ZIGGY!!!! Moet lukken!!!!
Liefs