In de IBESR - Reisverslag uit Port-au-Prince, Haïti van Ziggy Huberts - WaarBenJij.nu In de IBESR - Reisverslag uit Port-au-Prince, Haïti van Ziggy Huberts - WaarBenJij.nu

In de IBESR

Door: Marina & Rob

Blijf op de hoogte en volg Ziggy

04 April 2008 | Haïti, Port-au-Prince

Hoi!

Gisteren het goede nieuws gekregen van Stichting Flash (ons adoptieburo)dat het dossier van Ziggy is beland op het buro van Mevr. Beaudin van de IBESR.(de Haitiaanse kinderbescherming)
Zijn dossier nummer is 16322.

Nu maar hopen dat ze het snel oppakken daar en alle gegevens en data van hem en van ons goed en compleet zijn.Er staan zo'n 4 maanden voor dit onderzoek.

Op de site van het weeshuis GLA (Gods Littles Angels)staat een nieuw bericht van de directrice met daarin de opmerking van haar kant dat ze optimistisch is over de voortgang van de adoptieprocedures in Haiti.
Dit in tegenstelling tot 2007 waarin heel erg veel problemen en heel erg lange procedure tijden zijn geweest.
Dat geeft ook ons vertrouwen in een spoedige voortgang van ons en Ziggy's dossier door de ambtenarenmolen van Haiti.
Maar zekerheid heb je in dit land nooit!Helaas...

Op 9 april vertrekken we voor 16 dagen naar Cuba! Daar reizen we 10 dagen rond en hebben we nog enkele dagen strandvakantie geboekt.
Nog een keer samen een grote reis maken die niet zo geschikt is voor kinderen!!!!
Het maffe is dat we op 23 april terug vliegen over Haiti (Cuba ligt erlangs) en dat is.... Ziggy's 2e verjaardag!!!
Dichter bij hem kunnen we dan niet zijn!

Als het even kan laten we vanuit Cuba ook nog iets van ons horen, maar we weten niet of we daar kunnen internetten.

Hieronder nog een foto van Ziggy die we gekregen hebben van Rob en Janine toen zij onlangs hun kanjer Ruben (die het trouwens super doet bij hun) in Haiti op hebben gehaald. Ook hebben we dankzij hun bewegende beelden van Ziggy. Als het lukt zetten we deze ook nog een keer op deze site.

Verder ook nog een foto van Ziggy's basisplaats in Feijenoord 1! Uit betrouwbare bron weten we ook al dat een carriere als international er ook aan zit te komen!
Talent wordt tegenwoordig gewoon al heel vroeg gescout ;-)

Nog even dit!!!!!!!!
Omdat we Ziggy's verjaardag helaas niet samen kunnen vieren willen we hem in Haiti verrassen met een berg verjaardagskaarten.
Deze moeten centraal via stichting Flash weggestuurd worden.
Dus als jullie hem een kaartje willen sturen, stuur deze dan voor 12 april naar het winkeladres van onze winkel:

Cocoon Wonen
Schoolstraat 50
5981 AJ Panningen,

en dan zorgt Marjolein ervoor dat alle kaarten doorgestuurd worden naar Flash.
Zo heeft Ziggy toch een beetje feest!!!

Tot snel.
x

• 04 April 2008 - 06:14

Ruben:

Joepie, goed nieuws uit Keppel en Haiti. Ziggy, zorg maar dat je gauw hier bent, want dat creools van m'n ouders lijkt nergens op!!! Dat zal bij die van jou wel niet veel beter zijn!!!

Heel veel groetjes en een fijne vakantie,
    Ruben (en Janine & Rob natuurlijk)

• 04 April 2008 - 10:37

Sara En Stan:

Wat kan dat toch allemaal lang duren die onderzoeken...Kunnen jullie niet even een stop maken in Haiti op de terugweg van Cuba !! In ieder geval veel plezier in Cuba, geniet ervan!

Groetjes S&S

• 04 April 2008 - 11:28

Marga En Theo:

Hoi Marina en Rob,

Kei goed nieuws hoor, Gefeliciteerd hiermee. En een hele fijne vakantie.

Groetjes Marga en Theo

• 04 April 2008 - 17:03

Lisette Van Zomeren:

Heerlijk een nummer van de IBSER, gefeliciteerd met deze belangrijke stap voorwaarts naar Ziggy.
    Een heel prettige vakantie en wat bijzonder dat jullie op Ziggy's verjaardag zo dichtbij zijn en toch zover weg.

groetjes Lisette mama van *Daniëlla*
    Claude & Claudel

• 04 April 2008 - 20:02

Peut:

Super det d'r schot in de "zaak" zit. Eigelik had ik waal un bietje gehoop det Ziggy un VVV shirtje aanhad maar ja, de kins neet alles hebbe. Geneet van ogge vacantie en tot gauw.

• 06 April 2008 - 13:06

Marco En Janine. :

Zo zie je maar, telkens weer een stapje dichterbij Ziggy. We wensen jullie een hele fijne vakantie toe.

Groeten Marco en Janine.

• 08 April 2008 - 19:08

Coen En Odet:

He wat goed, jullie zitten in de IBESR! En dan ook nog lekker op vakantie! Geniet ervan
    Groetjes, Coen en Odet

• 23 April 2008 - 11:54

Marga En Theo:

Hoi Marina en Rob,

Van Harte Gefeliciteerd met de tweede verjaardag van Ziggy. Hopelijk is Ziggy met zijn derde verjaardag fijn bij jullie thuis.

Groetjes Marga en Theo