WIJ HEBBEN EEN ZOONTJE - Reisverslag uit Banda Atjeh, Indonesië van Ziggy Huberts - WaarBenJij.nu WIJ HEBBEN EEN ZOONTJE - Reisverslag uit Banda Atjeh, Indonesië van Ziggy Huberts - WaarBenJij.nu

WIJ HEBBEN EEN ZOONTJE

Door: Rob & Marina

Blijf op de hoogte en volg Ziggy

29 Januari 2008 | Indonesië, Banda Atjeh

Helemaal super blij willen we jullie laten weten dat we de trotse ouders zijn geworden van onze zoon :

ZIGGY ELIEZER

geboren 23 april 2006 Port au Prince Haiti.

Papa op Sumatra, mama in Panningen, en kleine Ziggy nog in Haiti.....
Wat een bijzonder gevoel!!!!!

Afgelopen donderdag kregen we het berichtje van het adoptie buro dat we een zoontje hadden en afgelopen maandag ben ik (Marina) samen met Marcelline (xxx hiervoor)naar Malden gegaan om het voorstel van Ziggy te krijgen.

Flash, Marti en Miriam bedankt voor jullie geweldig warme ontvangst gisteren in Malden.

Rob's terugkomst op 17 februari zal nog mooier zijn nu we weten dat we ondertussen samen een zoontje hebben gekregen..........

Kan het nog mooier.....

Groetjes van 2 heeeeeeeele trotse ouders!!!

• 29 Januari 2008 - 19:12

Inge En Roland:

proficiat marina en rob met jullie prachtig mannetje! wat een scheetje zeg!
    Vreselijk dat jullie net nu zo ver van mekaar vandaan zijn. we denken aan jullie! veel groeten van roland, inge, fenne en tim

• 29 Januari 2008 - 19:22

Jeu :

hey Rob en Marina proficiat met jullie zoon (ps rob leuke naam komt me bekent voor)heel veel plezier met hem

• 29 Januari 2008 - 19:31

Rob En Floor:

Gefeliciflapstaart!!
    Wat een vrolijkerd; die past precies bij jullie :-)
    Alvast heel veel voorpret gewenst.
    Dikke zoenen,

Floor en Rob

• 29 Januari 2008 - 19:33

Ton En Marij Doek:

Hee Pappie en Mammie Huberts harstike gefeliciteerd met jullie zoon zo te zien een plaatje.Je zult nu wel een schoenmaat gegroeid zijn en meer ruimte in beslag nemen daar in het verkeer maar dit moet kunnen. Erg interesant jouw reisverslag en op z'n robbies geschreven leest het lekker weg blijf je volgen en doe mamma de groeten van ons want ze ploft volgens mij van geluk.

• 29 Januari 2008 - 19:34

Jopie:

Jippie Jopie kriegt un chocolade vriendje!!!!!!!

• 29 Januari 2008 - 19:36

Elles:

Wat een geweldig nieuws PROFICIAT met jullie manneke. En Marina je kunt nog altijd bij gaan klussen als Char met je (HELDER)zienende blik. Veel groetjes, Rob,de Harries en Elles!

• 29 Januari 2008 - 19:39

Jopie,Tiny, Marcel.:

Det is toch geweldig verreafstandpapa!
    Proficiat,wat un sjoen menke!
    Kin al get aafspreake vur te sjpeule oppe loewe. As dea mich mer neet overal opklumt!! Of missjien Jopie aaframmelt.

Rob en tuurlijk marina, geniet van dit heuglikke feit!!!

Groetjes, de Engeltjes.

• 29 Januari 2008 - 20:02

Aelse:

Héé Keppel, Wat een nieuws!! Geweldig veer sind super bliee veur euch - veer zulle Ruben vroage extra mit Ziggy te speele!! Proficiat!!

• 29 Januari 2008 - 20:03

Sara, Stan & Dino:

Wat 'n poepie!! Nu afwachten of Fee en Phil dit ook vinden!!
    Spannend allemaal! We zijn erg blij voor jullie. Hou ons op de hoogte.
    X

• 29 Januari 2008 - 20:13

Marga En Theo:

Hoi Marina en Rob,

Super geweldig nieuws. Van Harte Gefeliciteerd met jullie Zoontje Ziggy.
    Wat een prachtig mannetje is het.

Groetjes Marga en Theo

• 29 Januari 2008 - 20:36

Anita:

Rob en Marina
    Proficicat met Ziggy
    Wat een mooi lief mannetje.... een neefje voor Puck !! jippie....

xxjes van Anita en Puck

• 29 Januari 2008 - 20:43

M & M & R :

Lieve Marina en Rob,
    Vanuit Sittard nogmaals gefeliciflapstaart met jullie kanjer van een zoon!! Heel bijzonder om gisteren aan Marina's zijde te mogen staan! Zo ontroerend, zo mooi!! Wat een knapperd die Ziggy! Martino en Rubens zeggen steeds: dat is speciaal he mam.... En dat is het!! Weet zeker dat dit lief manneke in een warm nestje terecht komt!!!
    XXX Martino, Rubens en Marcelline

• 29 Januari 2008 - 21:40

Karin Janine Kessels:

Marina en Rob van harte proficiat met jullie zoontje, het is een scheetje. Jammer dat jullie nu juist niet bij elkaar zijn maar dat zal de pret en het geluk niet drukken. Rob blijf schrijven, wij zullen je blijven volgen.
    Groetjes, Karin en Janine

• 29 Januari 2008 - 22:43

Peut En Maud:

Wat ein geweldig niës, wat un heerlik menke met unne perfecte naam. Det jungske kan neet beter terech kômme, super!!!!!
    P.S de tuinschommel steit al klaor veur um xxx

• 30 Januari 2008 - 07:04

Rinus En Anita Geuze:

Hoi rob en marina

Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon,geweldig gevoel he!
    Ook wij krijgen een zoontje,goede procedure gewenst voor beiden,kunnen jullie peterson meenemen!
    Wat is onse familie veel rijker geworden op een week tijd!

• 30 Januari 2008 - 07:16

Marco:

Superrrrrrrrrr prachtig wens jullie veel succes en liefde.
    Robbie is het nu nog wel vol te houden daar? lees je verhalen elke keer toch een hele ervaring lijkt me. Heb je er ook al een hottub gemaakt?

Groeten en succes Marco

• 30 Januari 2008 - 07:20

Marcel Verkoeijen:

Hoi Rob en Marina,

Van Harte gefeliciteerd met jullie zoontje.Wij wensen jullie samen alle geluk van de wereld toe.

groeten van Marcel Nicole
    Marieke en Sjoerd

• 30 Januari 2008 - 07:52

Sander En Marjolein:

Hey Rob en Marina,
    Nogmaals ontzettend proficiat met jullie zoontje. Het is echt een schatje! We zijn heel erg blij voor jullie. Na al dat wachten en een heleboel geduld is het dan eindelijk zover.
    Straks lekker met zijn tweetjes van het goede nieuws genieten!
    Liefs Sander en Marjolein

• 30 Januari 2008 - 07:57

Nel Rijnbeek:

Marina en Rob, van harte gefeliciteerd met jullie zoon, ik hoorde van Qrien (collega van Rob in Indonesie)dat jullie ermee bezig waren, geweldig! Heel veel liefde en geluk met elkaar. En sterkte nu jullie de emoties niet dicht bij elkaar kunnen delen. Rob en Qrien veel succes in Indonesie.
    Groetjes

• 30 Januari 2008 - 09:09

Marlie, Harry &Rick:

Van harte gefeliciteerd mams en paps. Leuk ventje en lijkt heelveel op .......... .

Heel veel plezier en natuuurlijk heel veel geluk met 't kleine manneke.

• 30 Januari 2008 - 09:14

Han,mirian En Kids:

hee rob en marina,
    van harte gefeliciteerd met jullie zoontje.wat een geweldig nieuws.toffe naam trouwens.het genieten kan beginnen
    groetjes han en mirian
    michelle en nikki

• 30 Januari 2008 - 09:18

Fam. Koster:

Hej Rob en Marina,
    waat en nejs toch! Blieft boejend wat Rob en colegaas doon op Sumatra!
    En natuurlik preficiat met jullie schon mennekke.Hiel veul geluk same en geniet er vaan!
    Groetjes oet Hoarst.

• 30 Januari 2008 - 09:20

Wim En Puck:

Gefeliciteerd trotse ouders.
    en natuurlijk alle opa's, oma's, ooms en tantes. Puck was helemaal overdonderd.
    Er komt nu echt een neefje!!!!!
    Ga de dames maar vast buiten de deur houden.
    Misschien kunnen we vast maandelijks oefenen met een baby-borrel

Groetjes
    Wim en Puck

• 30 Januari 2008 - 15:12

Yessenia En Paul:

Geweldig Rob en Marina, wat een fatastisch nieuws, dat jullie samen heel gelukkig mogen worden!! Veel succes daar op jullie missie, groeten vanoet ut serumse land!

• 30 Januari 2008 - 17:20

Heuf En San:

Hoi Rob (in verweggistan) en Marina,
    Eindelijk wordt het wachten beloond met een prachtig mannetje. Van harte ! Nu nog ongeveer 9 maanden 'zwangeren' en dan wordt het nooit meer zoals het is geweest. Geloof me ik spreek uit (positieve) ervaring.
    Groetjes Heuf, San en Kids

• 30 Januari 2008 - 20:12

De Siedertjes:

Wat een geweldig bericht zeg en wat een sjoan menke! Zeker weten dat dit het wachten waard is. Ga alvast lekker genieten van Ziggy!
    Groeten Willem, Caroll, Luit en Miel

• 30 Januari 2008 - 20:28

Rob En Desirée:

Pap en Mam Huberts,

Van harte gefeliciteerd met jullie geweldige kélleke !!!
    Hopelijk is de resterende tijd nog vol te houden op Sumatra, want dit zal toch wel de nodige kriebels teweeg brengen...
    Wij wensen jullie 3-tjes in ieder geval alle geluk toe!
    Groeten uit Horst

• 31 Januari 2008 - 11:16

Ron & Andrea:

Hey Rob & Marina eindelijk gezinsuitbreiding maar zo te zien het wachten waard een knap manneke zeg! Een dikke proficiat voor de hele familie!
    Greetz Ron & Andrea

• 31 Januari 2008 - 13:09

Angelika:

Rob & Marina

Hartelijk Gefeliciteerd.
    Als Ziggy niet het snoepje van de week is weet ik het niet meer. Wij wensen jullie heel veel geluk met jullie klein mannetje.

Groetjes Ed, Angelika, Sam en Timo

• 31 Januari 2008 - 19:31

Sjaak:

heej Rob , maakt niks uit waar ter wereld je bent , als je zulk goed nieuws hoort vergeet je plaats en tijd. beetje shit dat je het op dit moment niet (lijfelijk ) kunt delen met Marina , maar dat halen jullie wel in.Wat een scheetje , volgens mij heb je de naam zelf doorgemailt, past percies bij hem en bij jullie.
    Succes met je werk en rustig aan. maar dat hoef je in Sumatra tegen niemand te zeggen.
    groetjes Sjaak,Jacqueline, Jin Yun en Dian.

• 31 Januari 2008 - 21:06

Ed En Carmen:

Rob en Marina, hartelijk gefeliciteerd met jullie zoon Ziggy.
    Heel veel geluk met zijn vijven.
    Groetjes uit het warme hart van Afrika, Malawi

• 07 Februari 2008 - 08:19

Inge En Jos:

Rob/Marina

Super Proficiat vanuit Grubbenvorst!!
    Het is wel echt een poepie hoor. Om op te vreten. Ik hoop dat de komende maanden voor jullie voorbij zullen vliegen zodat jullie hem zelf kunnen "knoevelen".

Inge Jos Lisa Sanne