Langzaam maar zeker
Door: Marina & Rob
Blijf op de hoogte en volg Ziggy
12 Oktober 2009 | Haïti, Port-au-Prince
De komende weken maken we bijna wekelijks een tocht naar Dusseldorf Flughafen!
Diverse adoptievrienden krijgen hun kids de komende weken thuis en dat is natuurlijk helemaal geweldig!
Het zijn ook allemaal procedures die nog langer geduurd hebben dan onze eigen procedure tot nu toe, dus we zijn alleen maar heel, heel erg blij dat deze gezinnen eindelijk compleet zijn!
En dan zou het natuurlijk geweldig zijn wanneer wij over niet al te lange termijn ook Ziggy's aankomst in Dusseldorf kunnen gaan vieren. Dan kan de karavaan weer uitrukken!
Vorige week hebben we in ieder geval al 2 belangrijke afspraken gehad voor Ziggy.
Ten eerste hebben we ons afreisgesprek bij het adoptie buro gehad.
Hierin heel veel informatie over 'to do' en 'not to do' dingen wanneer je naar Haiti gaat.
E.e.a. heeft nog behoorlijk wat voeten in aarde vooral omdat voor Haiti een negatief reisadvies geldt en er voor het land een verhoogd veiligsheidsrisico geldt van factor 5 (6 is max.)
Maar met goede voorbereidingen is het zeker wel te doen.
Als je je maar goed aan alle instructies houdt!
Verder hebben we onze kleine jongen aan moeten melden op zijn nieuwe basisschool.
Hij wordt per slot van rekening volgend jaar 4 en zal dan ook zijn leerplicht moeten gaan vervullen.
Maar dat kan voor hem nog in hele kleine stapjes gaan en we zien tegen die tijd wel hoe we dat precies voor hem gaan invullen. Maar slim zal hij worden, hoe dan ook ;-)
De 2 laatste updates waren weer voorzien van stralende foto's van Ziggy (mét en zonder hoofdwond, maar zelfs mét blijft het een knapperd!) en zo te zien is hij het er nog lang niet moe.
Ons doet het in ieder geval goed om elke keer weer die lachende foto's te krijgen en omdat enkele adoptie ouders hem binnenkort zullen gaan ontmoeten zal de berg foto's en films alleen maar toenemen. We zullen er bijna copy rights voor moeten gaan aanvragen zoveel wordt hij er gefotografeerd.
Het dossier ligt op dit moment nog in de MOI waar ze de paspoort papieren in orde moeten maken en zodra we hier bericht van krijgen dat dit gebeurd is kunnen we onze reis gaan boeken!
We zijn er klaar voor! (nou ja, bijna... ;-))
Rob en Marina
12 Oktober 2009 - 15:25
Jopie:
Hallo lieve Ziggy,
KUS JOPIE -
12 Oktober 2009 - 16:32
Anita Geuze:
Hoi rob en marina
nog eventjes.......en dan komt jullie knapperd thuis!!!!
en dan zal heel nederland in dusseldorf zijn...ha ha
sterkte met de laatste wacht loodjes...
rinus,anita,mathijs,meike,judith en peterson geuze
12 Oktober 2009 - 17:22
Mar & Boys:
Hey lieve luitjes,
Toch weer stapje vooruit!! Het moet nu toch allemaal snel gaan!! Prachtige foto's van die knapperd!!
Liefs -
12 Oktober 2009 - 17:54
Hallo Papa En Mama:
Yes Yippie
Ook voor jullie begint er eindelijk een einde te komen aan deze slopende periode.
Dit fotomodel komt binnenkort in Panningen wonen.
Onze auto's kunnen de weg naar Dusseldorf straks dromen en er blindelings heen rijden.
Zaterdag gaan we weer met zijn allen en hopelijk komen er snel nog een heleboel ritjes achteraan.
Groetjes Jan Vivianne en Kyra Lemmens
12 Oktober 2009 - 18:26
Roger En Monique:
Wat een super foto's van Ziggy. Zijn Jaap is nog, maar een Jaapje. Zal straks wel helemaal wegtrekken. Hij blijft toch even knap.
Wij als adoptie ouders vinden dat heel belangrijk. Wij willen geen lelijke pubers over de vloer. Ook hopen we dat ze in fatsoenlijke auto's gebracht worden. Geen oude Volvo's op de stoep.
Minimaal jaargang 2001.
Gelukkig, Ziggy valt nog binnen de marges.
Enne leuke jong, laot teage den tied, mer ens komme veur een keuring
Gr,
Roger en Monique -
12 Oktober 2009 - 18:33
Mireille En Maurice:
Jaahaa daar is Ziggy! En wat is het weer een lekker stoer en knap mannetje! Wat de afreistechnieken betreft; geloof het of niet op het moment dat je het telefoontje krijgt dat jullie uit MOI zijn dan gaat het razend snel! Dan denderd ook bij jullie die achtbaan over je heen! In de tussentijd gewoon alvast even droog oefenen. Wat ons betreft gaan we Ziggy z'n koffer pakken en is hij binnen no time thuis. En dan staan we er om jullie met open armen te ontvangen. Nog even volhouden lieverds!
High five van Georgens -
13 Oktober 2009 - 19:49
Ruby's Posse:
Ziggy goes to Keppel! En daar hij gaat nog meer fun in zijn leven krijgen. Ruben heeft al een try-out gedaan en heeft Ziggy gebeld dat hij gerust uit het MOI kan komen. -
13 Oktober 2009 - 20:55
Lisette Van Zomeren:
Hallo Rob en Marina,
ook jullie gaan afreizen hoor. We duimen dat dit over niet al te lange tijd zal zijn. Voor ons is het juist nadelig dat mensen nu vanaf Dusseldorf (moeten) vliegen. Het is nu wel heel ver weg om al die prachtige Haïtiaanse kinderen thuis te verwelkomen.
Maak je over Haïti maar niet druk hoor, komt allemaal goed.
liefs Lisette mama van *Daniëlla*, Claude & Claudel -
14 Oktober 2009 - 06:44
Jeanne, Ron&Dilini:
Wat een geweldige knappe kanjer is het toch. Dat ze alles maar snel in orde maken dat we jullie in Dusseldorf kunnen verwelkomen.
Heel veel liefs en dikke kussen
Jeanne,Ron en Dilini -
15 Oktober 2009 - 08:08
Marga En Theo:
Hoi Marina en Rob,
Jullie komen vast heel snel uit de MOI en dan gaat alles heel snel hoor, zorg maar dat je alvast een aantal dingen hebt geregeld. Echt waar voor je het weet staan we met zijn allen op dusseldorf om jullie te verwelkomen. Trouwens jullie hebben prachtige foto`s gekregen van Ziggy, wat een geweldig mooie open lach heeft hij met van die super stralende mooie ogen. Voor nu nog maar heel even genieten van de mooie foto`s die er bijna gaan komen van Ziggy.
Groetjes Marga en Theo -
18 Oktober 2009 - 10:15
Qrien En Nel Rijnbee:
Hoi,Rob en Marina
Zou het nu toch eindelijk gaan gebeuren om dat mooie kereltje in jullie armen te kunnen sluiten.
Hoop dat jullie snel af kunnen reizen...ene doe voorzichtig met z'n reisadvies.