IN DE PASPOORTFASE!!!!! - Reisverslag uit Port-au-Prince, Haïti van Ziggy Huberts - WaarBenJij.nu IN DE PASPOORTFASE!!!!! - Reisverslag uit Port-au-Prince, Haïti van Ziggy Huberts - WaarBenJij.nu

IN DE PASPOORTFASE!!!!!

Door: Marina & Rob

Blijf op de hoogte en volg Ziggy

20 Augustus 2009 | Haïti, Port-au-Prince

Vandaag kregen we het supergoede nieuws dat we in de paspoortfase (MOI) zijn gekomen:

.......de laatste fase!

In Haiti moeten ze gevoeld hebben dat juist vandaag Rob zich vrij had genomen om uiteindelijk toch maar eens aan Ziggy's kamertje te gaan beginnen, en zie daar: het paspoort voor Ziggy gaat aangevraagd worden.

Hadden we dit geweten waren we natuurlijk al in 2008 aan zijn kamer begonnen ;-)

Als de papieren voor zijn paspoort in orde zijn kunnen we naar ons adoptieburo voor het afreisgesprek.
En wanneer dat is?
Ja, daar gaan we weer: het is heel verschillend en tijden voor het aanvragen van het paspoort varieren van 6 weken, 12 weken, 16 weken....en helaas nog langer.
Alles afhankelijk van het dossier van Ziggy en het aantal fouten dat erin staan en die weer aangepast moeten worden.

Maar ons motto blijft:
'knowing the worse, hoping for the best'!

De champagne gaat vandaag in ieder geval weer open!

Marina & Rob

• 20 Augustus 2009 - 13:13

Marcelline&boys:

Hey,

Hieperdepiephoera!!
    Weer een grote en belangrijke stap vooruit!!
    4 weekjes....potverdorie...moet haalbaar zijn....ff doorwerken daar in Haiti!!

XXX

• 20 Augustus 2009 - 13:18

Marcel, Tiny , Jopie:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, weer goed nieuws van onze grote vriend.
    Als ze daar dan idd 4 weken over doen, hoop ik wel dat het Rob en Marina lukt om in 4 weken tijd het kamertje klaar te maken.
    En anders kan Jopie echt wel komen helpen hoor!

Liefs van ons 3en.

• 20 Augustus 2009 - 14:57

Aelse:

vaaavaaavaaavoooeoeoeoeom

• 20 Augustus 2009 - 16:02

Mireille & Maurice:

Daar moet op gedronken worden hi, ha, ho!! Wat een geweldig nieuws!! Super gewoon. Van harte gefeliciteerd, en nu op naar Ziggy! Misschien toch nog allemaal voor eind van het jaar thuis?!

We hopen het zo voor iedereen.

Liefs,

Maurice en Mireille

• 20 Augustus 2009 - 16:40

Jeanne En Ron:

Hieperderpiep hoera!!

Ook wij hopen voor jullie dat ze snel door werken daar in Haiti zodat jullie snel Ziggy kunnen gaan halen.

Liefs Jeanne en Ron

• 20 Augustus 2009 - 18:20

Rinus En Anita Geuze:

Hoi Rob en Marina

Kwak wat verf tegen de muur,zet een lief warm klein bedje weg en ga hem maar halen!Hup op naar Haiti,en wat een leuke foto's hebben jullie gehad van jullie prachtige mannetje!!Geniet en niet te zat!!
    rinus,anita,mathijs,meike,judith en peterson geuze

• 22 Augustus 2009 - 15:14

Henk F:

proficiat, aanhouders winnen! rob werk ze, maak er een prachtige kamer van
    voor die klene man!
    gr henk en sjan

• 23 Augustus 2009 - 09:39

Roger En Monique:

Hé Marina en Rob,

Weer een stap verder, GEWELDIG, SUPER NIEUWS. Dat wordt dus nu hard doorwerken aan dat eigen kamertje. En wat heeft hij een leuke snoet op de foto's. Alsof hij wil zeggen: 'Ik ben er klaar voor, kom me nu maar gauw halen, YEAH!'

• 24 Augustus 2009 - 18:21

P, P En Djoun:

Hallo daar,

vanuit het zeer warme Italie een grote schreeuw: JOEPIE. Het einde is in zicht. Dat ze zich in de MOI maar eens goed in het zweet werken zodat Ziggy snel naar huis kan.

Groetjes
    Patricia, Paul en Djounica

• 25 Augustus 2009 - 19:53

Coen & Odet:

Goed zeg, weer een belangrijke stap vooruit. En wat een geweldige foto van jullie mannetje!

• 07 Oktober 2009 - 13:35

Puck En Mama:

heey Rob en Marina

Hier is puckske doe de groete aan ZIGGY
    Het wachten heeft nu al veel te lang geduurt

Groetjes en een dikke knuffel
    Van ons!!!!