Ziggy loopt!
Door: Marina & Rob
Blijf op de hoogte en volg Ziggy
14 Augustus 2008 | Haïti, Port-au-Prince
Nog geen grote afstanden, maar kleine stukjes legt hij nu echt helemaal alleen te voet af!
We zijn supertrots op onze kanjer die 6 maanden geleden nog bezig was met overleven, is nu al zo ver opgeknapt dat hij sterk genoeg is om de wereld lopend te ontdekken.
We hebben tot nu toe nog geen bericht van de Haitiaanse kinderbescherming ontvangen dat het dossier klaar is bij hun. Er druppelen zo nu en dan wel wat dossiers uit maar een logische volgorde is het niet. Toch vertrouwen we erop dat we de langste wachttijd in dit station erop hebben zitten en dat we spoedig met ons dossier door kunnen naar de Rechtbank in Haiti.
Ondertussen zijn we volop bezig met verbouwen en de kamer van Ziggy is al helemaal uitgedacht. Zodra er tijd is gaan we hieraan beginnen. Eerst nog wat andere klussen afmaken!
Het meest belangrijke deel van zijn kamertje lijkt tot nu de kledingkast te gaan worden. We hoeven met alle kleding die we al voor hem hebben gekregen echt niet bang te zijn dat hij in zijn kleine, blote kontje moet gaan rondlopen op de Ringovenstraat.... nu alleen nog de juiste maat schoenen!
Tot snel!
14 Augustus 2008 - 17:41
Hoi Rob En Marina:
Wat een kanjer,een super kereltje,die komt er wel!!Die schoenen zal nog wel meevallen,maar wat dachtten jullie van al die meiden die straks op de stoep in rijen van 10 staan te wachtten!!
gr anita en rinus,mama van mathijs 9 uit taiwan,meike 7 uit nederland,judith 5 uit taiwan en wachtende op peterson bijna 2 uit haiti -
14 Augustus 2008 - 21:37
Jopie, Tiny En Marce:
Tommenag es aan toe zek, doa lup der toch!
Pas mer op det dea uch as der heej is neet in dea tore tegenover uch kruupt.
Neet te gauw sjoon kaupe!
Wea hope det dea snel heejeroppes kumt, kinne mit Jopie klautere!
Groet van de loee. -
15 Augustus 2008 - 10:23
Ruby:
wat is dat dan hieboave noe veur ein taal? Geit Ziggy auch zoe proate? Wie mot ich dan mit Ziggy kalle? Of mot ich auch Keppels liere? Ut enige wat ich doavan schnap is dat klautere same mit Jopie, dan bin ich auch van de partie.
groetjes oet Aelse -
17 Augustus 2008 - 07:58
Marga En Theo:
Hoi Marina en Rob,
Wat een mooi mannetje, en hij loopt al, wat goed zeg.
Hopelijk komt snel het bericht dat jullie uit de IBESR zijn.
Groetjes Marga en Theo
17 Augustus 2008 - 14:05
Qrien En Nel:
Hoi Rob en Marina
Weer een ..STAP.. verder nu maar hopen dat de papier winkel snel zal gaan LOPEN, dat jullie dat lekkere mannetje snel in jullie armen kunnen sluiten.